Συναυλία προπαιδικής και παιδικής χορωδίας και κοπή πίτας !

XΟΡΩΔΙΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΑΡΜΟΝΙΑ

Σε μία κατάμεστη αίθουσα πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή το πρωί 28 Ιανουαρίου 2018, η συναυλία της προπαιδικής και παιδικής χορωδίας «Αρμονία» Πρέβεζας.

Στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Νικοπόλεως και Πρεβέζης τα δύο τμήματα χάρισαν σε όσους παρευρέθηκαν μια ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία.

Οι δύο χορωδίες υπό την καθοδήγηση της ταλαντούχας μαέστρου Ανέλιας Στεφάνοβα και με συνοδεία πιάνου από την κ. Δήμητρα Αποστολίδη, παρουσίασαν μια διαφορετική και πρωτότυπη προσέγγιση της χορωδιακής μουσικής. Πρόκειται για μια εκπαιδευτική προσέγγιση κατά την οποία η διδασκαλία της χορωδίας γίνεται μέσω της κίνησης. Τα παιδιά εκτέλεσαν τα κομμάτια συνδυάζοντας μοναδικά κίνηση και ήχο και πρόσφεραν στο κοινό ένα υπέροχο θέαμα.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της χορωδίας κ. Απόστολος Αντωνίου, αφού έκανε μια σύντομη αναδρομή στις σημαντικές στιγμές όλων των τμημάτων της χορωδίας την περσινή χρονιά, αναφέρθηκε στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις της φετινής χρονιάς και ευχήθηκε η νέα χρονιά να είναι γεμάτη υγεία, χορωδιακές επιτυχίες και σύντομα η χορωδία να βρεθεί στη νέα της στέγη. Κλείνοντας, ευχαρίστησε την Ιερά Μητρόπολη Νικοπόλεως και Πρεβέζης, τον Αντιπεριφερειάρχη και το Δήμαρχο Πρέβεζας για τη συνεχής αρωγή και συμπαράστασή τους στις εκδηλώσεις του συλλόγου.

Ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου από το Δήμαρχο Πρέβεζας, κ.Χρήστο Μπαίλη, ο οποίος παρευρέθηκε στην εκδήλωση και ευχήθηκε κι αυτός κάθε επιτυχία στο μεγάλο αυτό πολιτιστικό έργο που επιτελεί η χορωδία «Αρμονία» Πρέβεζας.